Har du en forretningsidé eller trenger prisoverslag, ta gjerne kontakt for uforplitende samtale: info@xala.no eller via Skype: zarahmani

Introduksjon

Responsiv webutvikling & e-handel løsninger

Xala Technologies er en leverandør av IT-løsninger og tjenester til en rekke kunder over hele verden . Xala er fokusert på å levere de beste og mest kostnadseffektive løsninger til våre kunder i områder som Mobilutvikling, Responsiv Webutvikling, e-handel løsninger, MIS, IT-konsulent tjenester & Forretningetablering.


Hva vi driver med

Vi har spesialisert oss på å omforme teknologi til effektive forretningsverdier . Vi tilbyr analyser, rådgivning og den praktiske gjennomføringen av informasjonssystemer.

Vi tilbyr følgende webutvikling tjenester:

  • Avklare ideen og formålet med nettstedet
  • Utvalg av markedsføringsverktøy
  • Designe websiden samt legge til alt innhold på siden
  • Webside og søkemotoroptimalisering
  • Analysering av resultatene for fremtidige strategier av suksess

Hvorfor bør du velge akkurat oss!

Xala Technologies har som mål å levere kvalitetsprodukter og best mulig service. Vi verdtsetter alle våre kunder og jobber hardt for å tilby unike tjenester som oppfyller dine behov. Vi skreddersyr løsninger som vil la deg oppnå resultater, matche dine prioriteringer, og forbedre bedriftens produktivitet.


Du kjenner virksomheten din best, så vårt første trinn er å lytte til dine ønsker, krav og forventningene, og høre om forretningen din du allerede har eller har planer om å opprette. Vi gjør deretter undersøkelser på egen hånd, slik at vi vet hvilke strategier som bør tas i bruk for å finne den beste løsningen i å markedsføre ideen din til nye og eksisterende kunder. På den måten, hjelper vi deg med å være unik på markedet og tilby deg den beste løsningen. Forhåndsinnsatsen vi gjør gir tydelig forskjell i sluttresultatet.
Vi er en leverandør med mange års erfaring innen feltet, og har profesjonelle medarbeidere som jobber hardt for å forstå enhver kundes forretningside og mål for markedsførings som tilbyr deg gode og kreative løsninger. Hos oss har vi projektledere, markedsførere, systemutviklere og designere som jobber sammen for å gi deg den beste løsningen og god service. Målet vårt er ikke kun utviklet en webside for virksomheten din, men å skape god arbeidsforhold, hjelpe deg med å administrere, nå dine mål og utvikle bedriften din.
Xala Technologies holder seg til tidsfristen oppgitt for oppdraget og tilbyr løsninger som innenfor bedriftenes budsjett.
Vi står for det vi blir enige om uten noen overraskelser ("med mindre du blir tilbudt gratis dessert med biffen"). Alle våre tidligere prosjekter har vært strukturerte og innen for tid, budsjett og uten overraskelser. Ta kontakt med oss for gratis prisoverslag og prototype av mulig løsning vi kan tilby deg.
Når vi jobber sammen, anser vi oss selv til å være en del av bedriften og teamet deres for markedsføring over nett. Sammen vil vi utvikle løsninger som kreativt løser dine forretningsbehov.
Vi hjelper deg med å skape solid erfaring: I motsetning til tekniske erfaringen, har våre medarbeidere også erfaring med god relasjonsbygging, godt samarbeid og vet hvordan mennesker og teknologi kan kreativt bringes sammen.